Helpt u Marije Miedema ook?

Onze dorpsgenoot Marije Miedema stuurde het volgende bericht:

Steun (mij en) de kinderen in San Carlos! Op 17 juni a.s. ga ik samen met mijn klas vanuit de opleiding Sportkunde deelnemen aan de (1/8) Runnersworld Speedman Triathlon in Groningen. Door mij te sponsoren halen we geld op voor het sportproject van de Stedenband Groningen – San Carlos, Nicaraqua. Met het geld dat wij ophalen zorgen we ervoor dat de kinderen in San Carlos mee kunnen doen aan verschillende buitenschoolse sportactiviteiten en zwemcursussen. Sporten en zwemlessen zijn in San Carlos niet vanzelfsprekend vanwege de hoge kosten. Daarom zamelen wij geld in om dit mogelijk te maken! Alle kleine beetjes helpen!
Doneren kan via https://www.geef.nl/nl/actie/triathlon-2i/teamleden

This entry was posted in Geen categorie. Bookmark the permalink.

Comments are closed.