Diverse zalen

Diverse zalen

Kleine vergaderkamer (nr. 1.)

Deze vergaderruimte is boven.

Het is een kleine en gezellige ruimte die zeer geschikt is voor de bestuursvergaderingen. De ruimte is geschikt voor 8 tot max. 10 personen.

Middelgrote zaal (nr. 2.)

Dit is de kleine vergaderzaal.

In deze zaal kan men terecht tot ongeveer 20 personen. Hier worden o.a. schildercursussen gegeven

De grote zaal, met of zonder podium ( nr. 3. )

Als het toneelgordijn omlaag is, dan is er plaats voor ongeveer 50 personen, doen we het gordijn omhoog, dan is er ruimte voor ongeveer 70 personen. Dan is er ook nog de mogelijkheid om in de grote zaal het tussengordijn te verplaatsen, zodat de indeling nog weer aangepast kan worden.

Wanneer de tussenwand geopend wordt, dan kunnen er ongeveer 110 personen zitten. Er is geen stoelenplan om 150 personen te  kunnen herbergen.
Het podium is voorzien van een hydraulisch systeem, zodat de ruimte multifunctioneel benut kan worden. De toneelvereniging maakt hier gebruik van.

U begrijpt er is veel mogelijk.

De brúne kroeg.

In de brûne kroeg is het gezellig vertoeven.

De zelfgemaakte bar gaat mee met de verbouwingen. Het biljart staat ook in de brûne kroeg. Ook voor andere activiteiten, waaronder familie feestjes, het breicafé kan deze ruimte gehuurd worden. Voor iets grotere gezelschappen kan het ook gezellig zijn de kroeg te koppelen aan een deel van de grote zaal

De Boppeslach

De Boppeslach heeft uitzicht op het kaatsveld, rondom ligt er een terras.

In de zomermaanden is de kaatsvereniging vaste huurder. Dit is van mei tot en met half september.

In de wintermaanden kan de Boppeslach gehuurd worden voor diverse doeleinden. Ook hierbij zijn de mogelijkheden divers.

Dames en heren kleedkamer

Voor de kaatsvereniging en andere gebruikers zijn er kleedkamers met douche gelegenheid.   Mede door het organiseren van de Ald Meier Partij is dit een vereiste van de KNKB

De toilet groep en mindervaliden wc

De heren en dames wc’s  als ook de mindervaliden wc zijn in de hal gestationeerd. In de mindervaliden toilet is een aankleedtafel voor baby’s  aanwezig.