Donateur Doarpshûs

Elke inwoner van Hitzum kan donateur worden van Stichting Dorpshuis Hitzum. Waarom donateur worden van het dorpshuis. Het dorpshuis is de ontmoetingsplaats voor alle (oud) inwoners van Hitzum. Hier worden de sociale contacten gemaakt en onderhouden. Het dorpshuis is in deze drukke tijd een plek om te onthaasten.

Voor €5,00 per jaar steunt u het dorpshuis bij het vervullen van deze functie.

Dit kunt u doen door een telefoontje naar het dagelijks bestuur te plegen of een mailtje te schrijven naar hitzum@dorpshuizen.nl

Iedere inwoner van Hitzum kan donateur worden van Stichting Dorpshuis Hitzum. Waarom donateur worden van het dorpshuis?

Het dorpshuis is de ontmoetingsplaats voor alle (oud) inwoners van Hitzum, hun familieleden, vrienden en kennissen en of andere belangstellenden. Hier worden de sociale contacten gemaakt en onderhouden. Het dorpshuis is in deze drukke tijd een plek om te onthaasten.

Gezellig een praatje maken in de bruine kroeg of aan de bar met een kop koffie, thee of een drankje, het bijwonen van de vele activiteiten, ongeveer 400 per jaar, die door de verenigingen en of particulieren jaarlijks georganiseerd worden.

Het gevoel om de sociale cohesie in Hitzum verder te versterken.

Voor slechts  € 5,00 per jaar steunt u het dorpshuis bij het vervullen van deze functie.

Wat krijg je hiervoor? Natuurlijk ben je / bent u de graag geziene gast.

Ben je langer dan twee jaar donateur, dan betaal je voor het afhuren van het dorpshuis geen zaalhuur.

Ben je langer dan een jaar donateur, dan betaal je voor het afhuren van de kleinste zaal dat jaar / eenmalig geen zaalhuur.

Om donateur te worden mag je een telefoontje doen naar het dagelijks bestuur of mailen naar hitzum@dorpshuizen.nl