Leuke actie van minibieb de Letterfretter

Leuke actie van minibieb de Letterfretter

oktober 12, 2021 Niet gecategoriseerd 0

Afgelopen week hebben jullie een briefje in de brievenbus gevonden met een leuke kinderactie!

Hitzum is een minibieb rijker genaamd Letterfretter! Buiten bij het dorpshuis staat een kast vol met mooie boeken voor jong en ouder. Sommigen van jullie hebben hem vast al gespot en misschien ook al wat boeken eruit gehaald om lekker te lezen. Dat vinden wij ontzettend leuk, want daar is de minibieb voor om boeken te lenen, mee te nemen of om te ruilen. Er staan romans, spannende boeken, Young adult en kinderboeken in. Ook zijn we bezig geweest met het inrichten van de kast binnen in het dorpshuis.

Door alle maatregelen die er de afgelopen maanden waren, kwam een echte opening er niet van. Maar nu de Kinderboekenweek eraan gaat komen, wilden we dit toch een beetje vieren met jullie. Daarom staat de minibieb buiten in de maand oktober in het teken van kinderboeken en boeken voor Young Adults! Zodat ieder kind de mogelijkheid heeft om leuke boeken te lezen!

Voor de kinderen t/m 12 jaar hebben we een kleurplatenwedstrijd en voor de jeugd van 13 t/m 18 jaar een leuke rebus. Maak je mooiste kleurplaat of vul de rebus snel in, want je kunt er een leuk boek mee winnen! Deze keer dus een actie voor de jeugd, maar houdt de brievenbus in de gaten want voor de volwassenen komt er ook nog een leuke actie aan.

Heb je nu geen briefje meer of nog eentje nodig? Wanneer je HIER klikt, kun je het briefje downloaden en thuis nog een keer printen! We zien jullie reacties graag terug voor 29 oktober aanstaande. Inleveren kan bij Yvonne op Kerkbuurt 5!

En volgen jullie ons al op Facebook en Instagram?

Hartelijke groeten,
De minibieb commissie,
Lyske, Hanne en Yvonne