Ontwikkelingen / werkzaamheden Hoofdweg, Kerkbuurt en Feikemastraat.

Ontwikkelingen / werkzaamheden Hoofdweg, Kerkbuurt en Feikemastraat.

december 7, 2019 Niet gecategoriseerd 0

Zoals toegezegd in eerdere berichtgeving zouden wij jullie op de hoogte houden van de ontwikkelingen / werkzaamheden Hoofdweg, Kerkbuurt en Feikemastraat.

Onlangs is er weer contact geweest met de gemeente Waadhoeke omdat in een eerder overleg ons was toegezegd dat ze hun best zouden doen eind dit jaar te beginnen met de Feikemastraat.

Helaas moeten wij melden dat het dit jaar niet meer gaat lukken!  Naast het hele PFAS gebeuren heeft de regen en natte herfst roet in het eten gegooid.

Het goede nieuws is dat de gemeente Waadhoeke zal zorgen dat er een betere afwatering bij de jeu de boules baan komt. Ook wordt er gezorgd voor een betere afwatering in de Hoofdweg (ter hoogte van de familie Witteveen). Het is nu zo dat als er veel neerslag komt het water daar niet voldoende of niet  weg kan komen. Wij hopen dat ze hier binnen niet al te lange tijd mee aan de slag kunnen.

Wij hopen allen op goede weersomstandigheden begin het jaar 2020 en dat de werkzaamheden aan de Hoofdweg, Kerkbuurt en Feikemastraat vlot kunnen gaan beginnen.

Zodra wij concrete informatie hebben zullen wij het jullie via de web site laten weten.

Vriendelijke groet namens dorpsbelang Hitzum.