Reanimatie / AED-cursus

Reanimatie / AED-cursus

september 1, 2021 Niet gecategoriseerd 0

Beste vrijwilliger, Inmiddels is het al enige tijd geleden dat we met elkaar enthousiast deelgenomen hebben aan de reanimatie / AED-cursus.Helaas kwam daarna de Corona. Alles kwam volledig stil te liggen, zo ook de herhalingscursussen AED/Reanimatie trainingen.

Maar gelukkig! Zoals het er nu naar uitziet kunnen we in oktober 2021 wél reanimatie/AED trainingen organiseren. Deze herhalingscursus kunnen we wederom met z’n allen in het dorpshuis van Hitzum volgen,  onder leiding van Andries Fokkema (www.fokkematrainingen.nl)  en Erwin Bouwhuis.

Er kunnen maximaal 10 deelnemers per avond meedoen. Iedereen krijgt een eigen oefenpop, waarvan de ‘longen’ na iedere gebruiker vervangen moeten worden in verband met de Covid 19 maatregelen. Dat is meteen de reden waarom de kosten helaas een beetje hoger zijn geworden.

Bent u al in het bezit van een certificaat? Neem deze dan even mee tijdens uw cursusavond. Nog niet eerder een AED cursus gevolgd? Geen probleem! Ook u bent van harte welkom! De zaalhuur en koffie/thee wordt dit jaar gesponsord door Dorpsbelang Hitzum, waarvoor onze grote dank! 

CURSUSDAGEN
Dinsdag 5 oktober 2021 en woensdag 20 oktober 2021
Aanvang: 19.15 uur
Kosten: € 25,00 contant te betalen 
Locatie: Us Doarpshús Hitzum

Let op: VOL=VOL, de avond van 20 oktober zit al bijna vol, maar er is nog voldoende plaats op 5 oktober

Kunnen we weer  op uw deelname rekenen?
Aanmeldingen graag via mail-adres nautahitzum@gmail.com
Graag dan ook even de voorkeur van  dag/datum doorgeven,  zodat alles tijdig gereserveerd kan worden! 

Met vriendelijke groet, 
Erwin Bouwhuis en Maartje Nauta