Uitnodigingen voorbereiding Slachtemarathon 9 maart om 19:30 uur

Uitnodigingen voorbereiding Slachtemarathon 9 maart om 19:30 uur

maart 8, 2020 Niet gecategoriseerd 0

Beste dorpsgenoten.

De 6e editie van de Slachtemarathon is weer in aantocht. En ook wij als Hitzum mogen weer onze bijdrage leveren, door middel van een “Oase” ,aan dit prachtige evenement!

De eerste ideeen van onze bijdrage als Hitzum staan in de grondverf. De wandelaars zullen letterlijk en figuurlijk ondergedompeld worden in ‘Wasstraat Sopsum’. Het belooft een muzikale en theatrale beleving te worden. Graag vertellen we jullie op 9 maart a.s. om 19.30 uur in het dorpshuis meer over de plannen. Hierbij dan ook de uitnodiging om allemaal aanwezig te zijn deze avond.

Ook is er ruimte vanuit jullie om mee te denken en te helpen. Samen met jullie hopen we er een overgetelijke Slachtemarathon van te maken!

Opdracht: ‘This Soks’

De klaagmuur is onderdeel van de Wasstraat. Hier kunnen wandelaars hun ‘geklaag’  over de wandeling kwijt; immers ze hebben er al ongeveer 32 km op zitten.

De Klaagmuur kan niet gemaakt worden zonder jullie hulp, daarom de volgende vraag/opdracht;

Jou ‘This Soks’ herinnering

Kijk eens in je sokkenmand; bij welke sok of  paar sokken heb jij een herinnering? Welk paar sokken hielp jou door een barre tocht, zware klim, sportwedstrijd, lange wandeling of misschien wel een voorgaande Slachte marathon?

Lever dit paar sokken in (liefst op de bijeenkomst van 9 maart) bij de ‘This soksenmand’, met daaraanvast het bijgeleverde strookje van je herinnering (mag natuurlijk ook anoniem). 

De “this soksenmand” staat in de brúne kroeg van het dorpshuis.

Vervolgens maken we van deze “Soks”  met daaraan de herinneringen een kunstwerk.

Graag tot ziens op 9 maart!                      

Team Slachte Marathon.

==============================================================

VERHALEN  STROOKJE graag aan de sokken vastmaken

Naam:———————————————————————————————————

Sokken gedragen op (datum):———————————————————————–

Herinnering:———————————————————————————————————————————————————————————————————————————————————————————————————————————————————————————————————————————————————————————————————————————————————————-