Verhalenviering op zondag 4 juli a.s. in dorpshuis de Singel te Achlum

Verhalenviering op zondag 4 juli a.s. in dorpshuis de Singel te Achlum

juni 25, 2021 Niet gecategoriseerd 0

Verhalenviering voor jong en oud!

Op zondag 4 juli speelt verhalenverteller Kees Posthumus tijdens een bijzondere verhalenviering in het Dorpshuis van Achlum. Vroom en vrolijk opnieuw vertelde Bijbelverhalen brengen de bezoekers in een uur door heel de Bijbel, van Genesis tot en met Handelingen.
Het eerste verhaal ‘Het eerste concert’ gaat over de dag dat God de geluiden schept in een nog stille wereld. Mensen krijgen het mooiste geluid. Daarna volgt het verhaal ‘De krekel en de schildpad’, waarin de een de ander helpt om een schuilplaats te vinden, voordat er een enorme hagelbui losbarst. ‘Lekker buitje’ is een actuele en vrolijke hervertelling van het aloude verhaal over de zondvloed en de ark van Noach. Dankzij de Gamma, Noachs doortastende vrouw, een strak ontwerp voor de ark, een eigenwijze duif en gezellige meezingers lukt het Noach, zijn familie en de dieren om te overleven tijdens de deprimerende periode van aanhoudende regen.
Als vierde en laatste verhaal volgt ‘Het dochtertje van Jairus’, waarin een meisje vertelt hoe haar beste vriendin Talitha door Jezus opnieuw het leven krijgt. De voorstelling wordt afgesloten met Leonard Cohens prachtige lied ‘Halleluja’.
Kees Posthumus is verhalenverteller. Met zijn vroom en vrolijk opnieuw vertelde Bijbelverhalen wil hij zijn publiek vermaken, verrassen en tot nieuwe inzichten brengen. Twee jaar geleden speelde hij zijn voorstelling ‘Dwars door de Bijbel!’ in de kerk van Arum.
Graag nodigen wij u/jullie uit voor deze verhalenviering. Het begint om 10.30 uur in de sportzaal van het Dorpshuis De Singel, U.P. Draismastraat 2 te Achlum.

Met vriendelijke groet,
Protestantse Gemeente Achlum-Hitzum